DESPRE NOI

01

Suntem specializați în
Mâncare picantă modernă de fuziune

BINE AȚI VENIT LA RESTAURANT

La Cosa Nostra este un restaurant Italian din Focșani unde veți descoperi cultură bucătăriei italiene prin preparate autentice. Produsele și ingredientele pe care le folosim sunt proaspete și originale aduse din Italia, iar gusturile sunt dintre cele mai rafinate.

demo-attachment-1091-6659

De ce noi

UNELE DIN CARACTERISTICILE NOASTRE

La Cosa Nostra este mai mult decât un restaurant, este un spațiu născut din iubire pentru bella Italia și din plăcerea de a fi înconjurat de oameni fericiți . Este locul nostru, al tuturor celor care am crescut cu povești cu Al Capone și știm că „Famiglia” nu înseamnă doar cei cu care împărțim același sânge , ci și toți cei cu care împărțim aceleași valori.

Familia înseamnă totul și La Cosa Nostra va aștepta cu toți cei care înseamnă ceva în sufletul vostru. Bucătării de la La Cosa Nostra au experiență internațională și au lucrat împreună cu chefi din Sicilia, așa că știu să desăvârșească fiecare produs exact așa cum este el original în restaurantele din Italia.

La baza bucătăriei de la La Cosa Nostra este o varietate mare de ingrediente de la fructe de mare, vită perfect măturată , brânză , paște , salate și sosuri specifice tradiției culinare din Italia.

Dincolo de experiență culinară , în sufletul fiecăruia dintre noi este un pic de Sicilia.

Tăria stâncilor din zona de coasta , adâncimea nevăzută a marilor care își sparg secretele de țărm , căldură unei focaccia proaspăt scoasă din cuptor și poveștile care se spun doar în șoaptă , la un pahar de vin .

demo-attachment-1065-grrrf

LIVRARE GRATUITA

Când, în timp ce valea minunată pline de vapori în jurul meu, și soarele meridianului lovește suprafața superioară a impenetrabilului.

demo-attachment-1022-v

EXPERT CHEF

Bucatarii de la La Cosa Nostra au experienta internationala si au lucrat impreuna cu chefi din Sicilia.

demo-attachment-1066-k.l

AWESOME RECIPE

Dincolo de experienta culinara, in sufletul fiecaruia dintre noi este un pic de Sicilia.

ESPERIENZA SEMPLICE MA DELIZIOSA

Abbiamo creato la migliore esperienza culinaria per te e la tua famiglia